Aanbod

Wanneer jullie kind temperamentvol is, kan dit een flinke impact hebben op het gezin. Als ouder ben je continu aan het afwegen, om ervoor te zorgen dat jullie kind geen woede-aanval krijgt. Je wilt dat jullie kind leert dat niet alle angsten reëel zijn, maar wilt ook niet dat het vast blijft zitten in patronen. Wil jij rust binnen je gezin? Tools en handvatten krijgen die bij jullie passen om meer ontspannen in de opvoeding te staan? Meer lol krijgen in het spel wat opvoeding heet? Bekijk dan het aanbod hieronder.

Ouderbegeleiding

Ik ondersteun ouders in het maken van keuzes om meer rust binnen het gezin te creëren. Samen met ouders maken we 10 stappen die ouders meer inzicht geven in de opvoeding.

Geboortepatroon

Ik bied je de mogelijkheid om samen te kijken naar het geboorteverhaal. Hierdoor komen er gedragspatronen naar voren die inzicht geven.  

 

Voeding

Eten is een terugkomende handeling binnen onze dagelijks ritme.Ik vind gezonde voeding belangrijk. Bij het temperamentvolle kind kan de juiste voeding en voedingsritme van invloed zijn op het gedrag.