Aanbod

Ondersteuningstraject kind

Bij deze trajecten kom ik wekelijks op school en ga ik met het kind aan de slag. We kletsen, doen spelletjes, lezen boeken en maken tekeningen om alles te verhelderen. Er kunnen verschillende doelen aan bod komen:

- werken aan de executieve functies

- leren leren

- emoties uiten en benoemen

- sociale vaardigheden

- omgaan met pesten  

Ondersteuningstraject ouders

Eens in de twee weken kom ik bij ouders op bezoek en onderzoeken we samen wat de hulpvraag van het kind is en welke aanpak hierbij het best werkend is. Daarbij kijken we of deze aanpak ook passend is bij ouders. Het traject start met het in kaart brengen van de zwangerschap en geboorte waardoor het gedrag logisch en verklaarbaar wordt. 

Lezingen

Naast de trajecten vind ik het een feestje om te vertellen over kinderen. Dit kan zijn tijdens een ouderavond of een lezing met andere ouders thuis of op een leuke locatie. Er kan uit de volgende onderwerpen worden gekozen:

- De werking van stress op het kinderbrein

- Begrijp jouw temperamentje

- Angstige kinderen

- Het puberbrein

Moederdag

Verlang jij ook zo naar een dag voor jezelf waar jij met de voeten op de bank onder het genot van een kop thee of koffie èn overheerlijke chocolade mag vertellen en ontdekken over jouw kind(eren)? Dit kan op een prachtige locatie in Onna. Aan het einde van de dag kom jij  volledig ontspannen thuis met een nieuwe kijk op jouw kind(eren) waardoor het opvoeden relaxter verloopt.

 

Deze dag is voor jou!

Samen met mij ontdek jij welke onderdelen horen bij de handleiding van jouw kind en ontdek jij welk gedrag  hieraan ten grondslag ligt. Daarnaast krijg jij inzicht in het ontstaan van een conflict en ontvang jij handvatten hoe jij hierop het beste kunt reageren.

 

Jouw investering

Tijd: 9.30 uur—15.00 uur

€ 149,- excl. BTW

 

Dit mag jij ontvangen

  • Inzicht in het gedrag van jouw kind(eren)
  • Handvatten voor de aanpak van conflictsituaties
  • Individuele aandacht
  • Onbeperkt koffie, thee en chocolade
  • Na 2 weken 30 minuten videobellen 
  • Goodiebag

 

Over mij

Ik ben Minke Hoekstra-Buursma van Mijn Verrekijker. Mijn missie is om ouders, opvoeders en leerkrachten een andere kijk op het kind geven waardoor het opvoeden weer leuk wordt. 

 

Wil jij meer informatie?

Stuur dan een berichtje via het contactformulier