Ouderbegeleiding

Soms weet je het als ouder even niet meer. Je wordt gek van het voortdurende geruzie in huis. Het continu op je tenen moeten lopen om het gezellig te houden in huis. Je weet ondertussen precies welke acties jouw kind triggeren tot een woede-uitbarsting. Ondertussen zie je jouw kind worstelen, het wil van alles, maar het lukt niet. Het klopt niet met het plaatje dat het in zijn hoofd heeft, wat vaak resulteert in boosheid of verdriet.

 

Mijn Verrekijker heeft een 10-stappenplan ontwikkeld, waarin er gedurende 20 weken gewerkt wordt naar meer rust binnen het gezin. Je krijgt praktische tips, inzicht in je eigen handelen en je gaat je kind beter begrijpen. Ik werk bewust met jou als ouder en niet met het kind. Uit ervaring weet ik dat wanneer je de dingen net iets anders aanpakt dan wat je eerst deed, ze zullen resulteren in ander gedrag bij je kind. 

 

Omdat ik weet dat het een enorme uitdaging kan zijn om een goede oppas te vinden, kunnen de gesprekken ook via Skype of Facetime plaatsvinden. Zo hoef je geen oppas te regelen en kunnen de gesprekken plaats vinden vanuit je eigen woonkamer. En is afstand ook niet aan de orde. Natuurlijk vinden er ook regelmatig live-gesprekken plaats.

 

Wil jij meer weten over ouderbegeleiding? Stuur dan een mail via de contactpagina.