Over mij

Ik ben Minke Hoekstra-Buursma. Een nuchtere, nieuwsgierige vrouw die eerlijkheid en positiviteit heel belangrijk vindt. Ik ben moeder van 2 ontzettend leuke meiden in de leeftijd van 9 en 8 jaar.

 

Mijn ervaringen binnen het (speciaal) onderwijs en als moeder van een temperamentvolle dochter vormen de basis voor Mijn Verrekijker. Ik ben verschillende studies gaan volgen op het gebied van sociale vaardigheden, gedragsproblematieken, coaching, geboorteverhalen en hoogbegaafdheid.

 

Mijn nieuwsgierigheid zorgt ervoor dat ik regelmatig met mijn neus in de boeken zit om mijn kennis te vergroten. Daarnaast ben ik regelmatig aan het sparren met collega's in diverse intervisiegroepen om elkaar scherp te houden en kennis te delen.

 

 


Samenwerking


SKJ

Het Stichting Kwaliteitsregister Jeugd (SKJ) is het beroepsregister voor professionals in de jeugdsector. SKJ ziet toe op kwaliteit, toetsing en scholing.

 

Ik ben geregistreerd bij het SKJ en ben op de hoogte van de kwaliteitseisen en handel volgens de professionele gedrags- en beroepsregels.